överlycklig

Becca Nilsson

"jag känner en tjej. som är helt underbar, hon är rolig, omtänksam och supersnäll. allt skit vi har hittat på tillsammans :) så många minnen vi har! asså, denna tjejen går inte att beskriva med ord så vacker hon är, både på utsidan och insidan. och varför hon har mig som bästa kompis vet jag inte. men jag vet att jag älskar henne och om 5 timmar är hon äntligen 17 :D Glöm ALDRIG att jag älskar dig Emelie Paulsson!!♥♥"




Hur kan man haft sån tur att få sånna här godingar till vänner? :D

Tjugofemte i tionde.

Ja, då börjar det närma sig. Inte alls lång tid kvar till min födelsedag :D
Imorgon firas det när jag självklart kommer hem ifrån skolan. Då kommer pappa och mormor på kaffe precis som varje år. Fast i år är det lite annorlunda än åren innan.
Farmor hon är "alltid med oss" men dock inte på samma sätt som i fjol och farfar han ska läggas in på lasarettet stackarn :/
Senare på kvällen blir det pizza-käk inne i Höganäs med mina söta töser och Erik :D

Eftersom min älskling jobbar imorgon så hinner jag bara träffa honom lite snabbt imorgon, men han har tagit igen det idag. Han bjöd minsann mig på min favorit restaurang Taiwan och ikväll blir det mys med älsklingen till en bra film :)


Hoppas en söndag har varit skoj och givande :) Vi hörs igen nästa gång jag skriver.

Tjiingeling.


My super-sunday !

Börja dagen med att jag fick bokstavligen dra upp min älskling ur sängen i morse, han hade ont stackarn :( men det är minsann ingen ursäkt när Emsan är promenad-sugen och vädret är på topp ! :D

Så, 2 timmar senare var vi inne i värmen igen :)

Dagen har spenderats åt att slåss om datorn och kollat repris på Dansbandskampen
 (geeks, I know). Haha, och skrattat imassor har vi :D


Nu är man mätt och belåten och kvällen kommer bli hyfsat lugn. Bara jag och älsklingen och en bra film. Detta gör de till en riktigt super söndag bara till att älska.



Såja, imorgon är det ny vecka och 7 helt nya och förmodligen händelserika dagar. På onsdag blir det att byta APU plats i 2 hela veckor med en annan tjej i klassen. Så istället för att vara nere i kära lilla Viken ska Emsan till storstaden, Helsingborg. Ni hittar mig på Krooks på Eneborg :)


Puss och kram! 





Busarna.

Har precis legat på golvet och busat med världens sötaste bebisar.
Våra (för ett tag sen) nytillkomna familjemedlemmar. Tyvärr så stannar de inte inom familjen så länge till, de är bort-tingade allihopa, så man får passa på medans de är hemma hos oss :D







Milton :)Yoda :)cosmos





Milton, Yoda och Cosmos.
Fiiningar
<3




Tjiingeling :)

Ny vecka - 7 nya dagar.

Känner mig så himla sleten efter helgen. Och inte fasen är det från festandet, för något sånt blev det inte :P


Måndag -
Vaknade upp bredvid älsklingen och det kändes som det skulle bli en bra dag.
Men icke.
Började med ett snack med min mentor. Orkar faktiskt inte dra upp allt som hänt, men jag kan bara säga att en klass med BARA tjejer kan bli ganska dramatiskt. Och säger man vad man tycker och står upp för sig själv får man skit tillbaka. Men inget jag ska ta åt mig, men det känns skönt att ha löst det och så får man väl hoppas på att de andra tjejerna släpper det för nån gångs skull istället för att dra upp det hela tiden.
Tramsigt värre.

Sedan blev det solning en runda och sen kom man hem så var Anna och Cleo här och tittade på vovsingarna.
Blir snart att dra in till Höganäs en runda igen.


Tjingeling.




   


RSS 2.0