Hej vuxenlivet. Står du här och knackar på? Kom in och gör mitt liv ditt!


Bakning med protein.

Hittade en riktigt bra sida/blogg med recept för folk som tränar. http://mariaandersson.wordpress.com/kost-och-recept/ Titta in vetja ! Fred.

Höstjuveler - från HM.

Märkväl: skorna och de leopardmönstrade handskarna!


Nu har J's alarm tjutit i 5 minuter ..

Han ska alltså upp nu men han rör inte en fena. Och jag som hade sett fram emot min sovmorgon så har han den värsta signalen iphone någonsin skapat bara för att han ska vakna lättare (?!). Suck och pust och stön. Anledningen till att vi sover över va för att grabbarna skulle pilla med datorer och sådant ointressant. Och jag är bra sällskap, dock va jag lite för trött för de igår och somna därför till den magnifika Heath Ledger *drewl* ( alltså Batman begins). Men nu ligger jag här klarvaken, då är de lika bra att gå och göra vid sig :) ha en härlig tisdag och glöm inte att det är kanelbullensdag idag :D Peace.


Idag har jag..

Missat en körlektion och tjoff - så rök där 650 spänn. Trött man blir på sig själv ibland!


Kullaberg på natten...

...är jätte läskigt! Seb och Damian kom ut till Höganäs mitt i natten igår och fick världens sämsta idé om att åka upp till Kullaberg. Körde där mellan träden utan lyse och skrämde upp oss själva. "Jätte läskigt, jag tycker inte om det alls! Visst är de läskigt Emelie?" " Inte ett dugg." ^^ haha, så tuff är jag. När man får sånna chanser så tar man ju dom :p Peace!